01 Δεκεμβρίου, 2023

Η ελληνική εθνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου δέχεται ένα ακόμη πλήγμα με τα βρωμερά και ύπουλα σχέδια που εφαρμόζει η πολιτική της ηγεσία, με την απογραφή των κατοίκων της χώρας αυτής, αφού κάνουν στην κυριολεξία τα πάντα οι Αλβανοί, για να “ εξαφανίσουν” τους Έλληνες κατοίκους.

Σύμφωνα με βίντεο ο αδερφός του δημάρχου της Χιμάρας Φρ. Μπελέρη: Πήγα 2 φορές στη Χειμάρρα για να απογραφώ και μου το αρνήθηκαν, λέγοντας πως έχουν απογραφεί πολλοί Έλληνες”.

Τα Τίρανα που έχουν παραδοθεί ψυχή και σώμα στον Σουλτάνο Ερντογάν, παίζουν ένα ύπουλο και υποχθόνιο παιχνίδι αλλοίωσης του πληθυσμού και ειδικά του ελληνικού, σε μια περιοχή που αναφέρεται ως Βόρειο Ήπειρο, με στόχο να ελαχιστοποιήσουν την ελληνική εθνική παρουσία, και να εξαφανίσουν μελλοντικά τα δικαιώματα της, που απορρέουν από ολόκληρη λίστα διεθνών νόμων.

Πρόσφατα ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης με αφορμή σύνοδο των Δυτικών Βαλκανίων στα Τίρανα έδωσε σαφές μήνυμα στον Ράμα, ότι η ενταξιακή πορεία της χώρας του, περνάει από την Αθήνα ότι και να του δηλώνουν φίλοι και γνωστοί στην ΕΕ.

Η απαράδεκτη στάση του Αλβανού προέδρου συμπληρώνεται και από την ηγεσία της ΕΕ, η οποία δεν έχει κάνει κανένα απολύτως ουσιαστικό βήμα για την αποφυλάκιση του Δημάρχου Φ.Μπελέρη, και αξιωματούχοι της της Ένωσης “χαϊδεύουν” έναν Πρωθυπουργό όπως ο Ράμα, που έχει βαρύ παρελθόν, και εμπλέκεται ( σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ) ακόμα και σε εμπορία ναρκωτικών.

Ενώ στην Αλβανία καταπατούνται τα δικαιώματα των Ελλήνων εδώ στην Αθήνα εκατοντάδες κόσμος διαδηλώνει υπέρ της Παλαιστίνης

Το γεγονός αυτό έκανε εντύπωση και στον τουρκικό τύπο που αναφέρει ότι
χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν υπέρ της Παλαιστίνης στην Αθήνα, την πρωτεύουσα της Ελλάδας.

Ενώ οι συγκρούσεις μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς συνεχίζονται από τις 7 Οκτωβρίου, σε πολλές χώρες συνεχίζονται οι διαδηλώσεις υπέρ της Παλαιστίνης.

Χιλιάδες άνθρωποι παρέλασαν πίσω από μια μεγάλη παλαιστινιακή σημαία στην Αθήνα, την πρωτεύουσα της Ελλάδας.

Οι διαδηλωτές φώναζαν συχνά συνθήματα όπως «Δεν μπορεί να υπάρξει ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη» και «Το ΝΑΤΟ, η ΕΕ και το Ισραήλ ευθύνονται για αυτό το έγκλημα».

Στην ανακοίνωσή τους, οι διοργανωτές της διαδήλωσης ανέφεραν ότι περίπου 10 χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν στη διαδήλωση και είπαν: «Καλούμε ολόκληρο τον δημοκρατικό κόσμο να δείξει αλληλεγγύη απαιτώντας δικαιοσύνη για τους χιλιάδες αθώους που δολοφονήθηκαν και επίσης την άμεση απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται από τη Χαμάς».

Στην Παλαιστίνη όντως έχουμε μια τραγωδία τεραστίων διαστάσεων, με χιλιάδες αθώους νεκρούς και τραυματίες αμάχους, που προκλήθηκε όμως, από την βάρβαρη επίθεση της Χαμάς σε Ισραηλινούς πολίτες και στρατιώτες στις 7 Οκτωβρίου 2023.

Η προχθεσινή επίθεση στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φαίνεται ότι δεν προκλήθηκε από ισραηλινή ρουκέτα, αλλά από πύραυλο της οργάνωσης της Τζιχάντ, προκαλώντας ακόμα πιο πολύ αισθήματα αγανάκτησης για τον τρόπο που συμπεριφέρονται όλοι αυτοί σε αμάχους και παιδιά.

Οι ακραίοι ισλαμιστές εντός της Λωρίδας της Γάζας, με την αρωγή Ιρανών και Τούρκων ( που δρουν στο παρασκήνιο), αποφάσισαν να θυσιάσουν χιλιάδες Παλαιστινίους για να ενώσουν εκατομμύρια Μουσουλμάνους κατά των ΗΠΑ και χωρών της ΕΕ, λόγω των αγωγών και των υπόλοιπων συμφερόντων Άγκυρας και Τεχεράνης που ζητούν μερίδιο εξουσίας στον πλανήτη.

Αυτό είναι το διακύβευμα των εξεγέρσεων σε πόλεις της Ευρώπης και της συνάθροισης Χουθι, Χαμάς, Χεζμπολάχ, Τζιχάντ, με τους Φρουρούς του Ιράν, και τους Τούρκους μισθοφόρους της SADAT, που θα κάνουν όλη την βρώμικη δουλειά για τα αφεντικά τους.

@prokaliptika1
Aναφορά του Solcu Gazete  «Ο κόσμος στην Ελλάδα βγαίνει στους δρόμους για να στηρίξει την Παλαιστίνη»
Solcu Gazete
@solcugazete
Yunanistan’da halk, Filistin’e destek için sokakta:
Ενσωματωμένο βίντεο
Αντιγραφή συνδέσμου

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news