23 Σεπτεμβρίου, 2023

✑ Adamidis Konstantinos 20.8.21

· Η WRC Promoter και η COSMOTE TV παρατείνουν τη συμφωνία μετάδοσης

Οι Έλληνες θαυμαστές μπορούν να παρακολουθήσουν το WRC αποκλειστικά στην COSMOTE TV έως το 2022

· Επιβεβαιώθηκε η νέα συμφωνία πριν από την επιστροφή της EKO Acropolis Rally Greece

 

Οι Έλληνες λάτρεις του ράλι θα απολαύσουν περισσότερες από 150 ώρες ζωντανής κάλυψης  – ζωντανής δράσης από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι της FIA την επόμενη σεζόν σε μια διευρυμένη συνεργασία μετάδοσης μεταξύ WRC και COSMOTE TV. Η WRC Promoter, η οποία κατέχει τα εμπορικά δικαιώματα για το πρωτάθλημα, ολοκλήρωσε μια παράταση 12 μηνών στη συμφωνία της με τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα με έδρα την Αθήνα έως το τέλος του 2022.

Οι θαυμαστές του WRC βουίζουν μετά την επιβεβαίωση νωρίτερα φέτος ότι το μυθικό EKO Acropolis Rally Greece θα επιστρέψει στη σειρά στις 9 – 12 Σεπτεμβρίου μετά από οκταετή απουσία. Η εκδήλωση με το σκληροτράχηλο χαλίκι έφτιαξε τη φήμη ως ένα από τα εμβληματικά παιχνίδια του WRC μετά την ένταξή του στην πρώτη σεζόν το 1973. Τον Μάρτιο, η WRC Promoter ολοκλήρωσε μια πολυετή συμφωνία με την ελληνική κυβέρνηση για την επιστροφή τoυ θρυλικoύ Ακρόπολης.

Τα κανάλια COSMOTE SPORT θα προβάλλονται αποκλειστικά στην Ελλάδα σε ζωντανή κάλυψη για περισσότερες από 10 ειδικές διαδρομές γεμάτες αδρεναλίνη από κάθε γύρο WRC.

Η έξοδος θα περιλαμβάνει επίσης καθημερινές εκδηλώσεις και εκδηλώσεις μετά την εκδήλωση και τον εξαιρετικά επιτυχημένο προγραμματισμό WRC + All Live, ο οποίος περιλαμβάνει επίσης ανάλυση εμπειρογνωμόνων, συνεντεύξεις σε πάρκο εξυπηρέτησης και ειδικές δυνατότητες παρασκηνίων. Η υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης σχεδιάζει σημαντική κάλυψη από την ημέρα έναρξης του EKO Acropolis Rally Greece, γνωστού ως «Rally of Gods», που εδρεύει στην Αθήνα, πριν συνεχίσει τις επόμενες τρεις ημέρες με τον προγραμματισμό της WRC TV .

Ο Philipp Maenner, διευθυντής για τα δικαιώματα των μέσων ενημέρωσης στο WRC Promoter, δήλωσε ότι ο ενθουσιασμός για το WRC αυξάνεται μεταξύ των Ελλήνων οπαδών.

“Οι δραματικές ανατροπές στους τελευταίους γύρους έχουν ενθουσιάσει τους θαυμαστές στην Ελλάδα, καθώς και παντού σε όλο τον κόσμο, και η επιστροφή του EKO Acropolis Rally Greece στο ημερολόγιο του 2021 έχει ενισχύσει περαιτέρω το ήδη βαθιά ριζωμένο και παθιασμένο κοινό για το WRC.

“Η COSMOTE TV είναι η πατρίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα και η προθυμία των δύο μερών να ολοκληρώσουν αυτήν την παράταση για το 2022 τόσο νωρίς το τρέχον έτος αναδεικνύει τη θέρμη για το WRC μεταξύ των οπαδών εκεί.”

 

Εκτός από τα αποκλειστικά δικαιώματα στην Ελλάδα, η COSMOTE TV είναι επίσης ο αποκλειστικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας του WRC στην ελληνική γλώσσα.