23 Σεπτεμβρίου, 2023

Η ανάρτηση του δημιουργού της σειράς που προκάλεσε ενθουσιασμό στους φανς

«Η ιστορία δεν έχει ακόμη τελειώσει»
Peaky Blinders

Ενθουσιασμό προκάλεσε στους φανς της σειράς Peaky Blinders, ο δημιουργός της Στίβεν Νάιτ. Με αφορμή τη 10η επέτειο από την προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς στο BBC Two το 2013, στους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του «Peaky Blinders» δημοσιεύθηκε την Τρίτη απόσπασμα ανάρτησης του Στίβεν Νάιτ, ο οποίος αποσαφηνίζει ότι η «ιστορία δεν έχει ακόμη τελειώσει».

«Φαίνεται απίστευτο ότι έχουν περάσει δέκα χρόνια από τότε που ο Τόνι Σέλμπι οδήγησε για πρώτη φορά αυτό το μαύρο άλογο στους δρόμους του Μπέρμιγχαμ» έγραψε ο Νάιτ. «Η εκπληκτική παγκόσμια επιτυχία της σειράς οφείλεται στο ταλέντο και τη σκληρή δουλειά της πιστής ομάδας που την έκανε πραγματικότητα. Δέκα χρόνια μετά και η ιστορία δεν έχει ακόμη τελειώσει» αναφέρει.

Η ανάρτηση ενθουσίασε πραγματικά τους θαυμαστές των Peaky Blinders, πολλοί από τους οποίους σχολίασαν ότι θα υπάρξει σύντομα ανακοίνωση και δήλωσαν ότι ανυπομονούν να δουν τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Η σειρά «Peaky Blinders» ολοκληρώθηκε έπειτα από έξι σεζόν πέρυσι. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα σκαριά μια ταινία μεγάλου μήκους.

Ζούγκλα  google news