01 Δεκεμβρίου, 2023

Μίλτος Τεντόγλου: Είναι τεράστιος και το απέδειξε ξανά – Έκανε αγώνα μήκους με τους γείτονές τους σε έναν κήπο στον Γέρακα [βίντεο]
image

Μίλτος Τεντόγλου: Ο κορυφαίος Ευρωπαίος αθλητής και ένας από τους καλύτερους του κόσμου είναι Έλληνας, ονομάζεται Μίλτος Τεντόγλου και είναι απόλυτα ακομπλεξάριστος.

Ο Μίλτος Τεντόγλου μπορεί να αγωνίζεται στα κορυφαία στάδια του κόσμου και σε τοπ επίπεδο, αλλά έχει δείξει στην πράξη πόσο απλό παιδί είναι και ότι δεν καβαλάει το καλάμι με τις επιτυχίες του.

Το περασμένο Σάββατο, ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε μία πολύ ωραία κίνηση μαζί με τους δύο πρωταθλητές του τριπλούν, Δημήτρη Τσιάμη και Νίκο Ανδρικόπουλο.

Ο τρεις αθλητές πήγαν στον Γέρακα, όπου ένας παλιός αθλητής του στίβου, ο Γιώργος Δεμένεγας, κάθε χρόνο διοργανώνει αγώνα μήκους άνευ φοράς στον… κήπο του, όπου έχει δημιουργήσει ένα μικρό σκάμμα.

Ο Γιώργος Δεμέναγας έχει δημιουργήσει και έναν υποτυπώδη μικρό διάδρομο για μικρή φορά, όπου συνήθως στον αγώνα αυτό συμμετέχουν ερασιτέχνες και άνθρωποι της γειτονιάς για να διασκεδάσουν.

Μαρία Σάκκαρη:

Ήττα και πρόωρος αποκλεισμός στο Ζενγκζού – Έχασε με 2-0 σετ από την Κινγουέν Ζενγκ [βίντεο]

Μίλτος Τεντόγλου: Πέτυχε και «πανκήπιο» ρεκόρ

Σύμφωνα με τους «διοργανωτές», ο Τεντόγλου πέτυχε… «πανκήπιο» ρεκόρ. Το Σάββατο (7/10)οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν κόντρα σε έναν χρυσό Ολυμπιονίκη, αφού ο Τεντόγλου πήγε και έκανε μήκος άνευ φοράς αλλά και με μικρή φορά.

Όπως ήταν φυσικό δεν τέθηκε ερώτημα για το ποιος θα κερδίσει τον αγώνα, με τον Γρεβενιώτη πρωταθλητή πάντως να το διασκεδάζει και τους γείτονες να παρακολουθούν ένα ξεχωριστό γεγονός, Μάλιστα ο οικοδεσπότης φρόντισε να έχει μέχρι και κριτές με μεζούρα για να μετρούν τα άλματα.

Ειδήσεις σήμερα

Newsroom eleftherostypos.gr  10/10/2023