01 Δεκεμβρίου, 2023

Σοβαρότατο περιστατικό στα σύνορα Σερβίας-Ουγγαρίας έθεσε σε συναγερμό όλες τις ειδικές υπηρεσίες και τον Στρατό-Είχαν στα χέρια τους αυτόματα όπλα και έκαναν χρήση κατά πάνοπλων συνοριοφυλάκων

Λίαν επικίνδυνο περιστατικό αποκάλυψε ο Ούγγρος πρόεδρος με πολλές προεκτάσεις στα σύνορα της χώρας του από Ένοπλους μετανάστες, με αυτόματα τυφέκια.

Επίθεση σε συνοριακή περίπολο Σερβίας και Ουγγαρίας

Ο Βίκτορ Όρμπαν επεσήμανε ότι η βία μεταξύ των μεταναστών αυξάνεται και ότι η κοινή συνοριακή περίπολος της Σερβίας και της Ουγγαρίας δέχτηκε επίθεση με αυτόματα όπλα.

Ο ίδιος τόνισε στο κοινωνικό δίκτυο «Χ» ότι είναι καιρός να αντιμετωπίσουν όλοι την αλήθεια ότι η συμφωνία των Βρυξελλών έχει αποτύχει σε αυτό το θέμα.

“Η βία των μεταναστών αυξάνεται. Πριν από τρεις νύχτες, μια κοινή συνοριακή περιπολία της Ουγγαρίας και της Σερβίας δέχτηκε πυρά από αυτόματα όπλα. Με αυτό, οι μετανάστες πέρασαν τον Ρουβίκωνα. Είναι καιρός να αντιμετωπίσουμε τα γεγονότα: το σύμφωνο μετανάστευσης των Βρυξελλών απέτυχε. “ έγραψε ο Όρμπαν.

Ο εξοπλισμός με όπλα μεταναστών και τα πυρά κατά πάνοπλων συνοριοφυλάκων αποτελεί σοβαρό γεγονός, για τις δύο χώρες, αλλά και για την ΕΕ, που έχει απολέσει το έλεγχο με το μεταναστευτικό, ενώ στην Ιταλία 5000 μετανάστες την ημέρα φτάνουν στην χώρα από την Αφρική.

Η ομαδοποίηση, η δημιουργία ενόπλων ομάδων, και τα εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου ταλανίζουν ήδη σχεδόν όλες τις μεγαλουπόλεις στην Ευρώπη, με τις αστυνομικές αρχές να μετατρέπονται σε στρατοχωροφυλακή στα πρότυπα στρατιωτικών μονάδων.

Το πρόβλημα αυτό πρέπει και θα σταματήσει στα εξωτερικά σύνορα της Ευρώπης, ειδικά σε Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα έχουμε ακραία γεγονότα δυστυχώς και εντός πόλεων.

Στην Ελλάδα ετοιμαζόμαστε για ρυθμίσεις αποδοχής σε 300.000 παράτυπους μετανάστες

Το νέο νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση ως λύση στους εργάτες γης έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών.
Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Δημήτρης Καιρίδης, αναφέρθηκε σε “πρόγραμμα νομιμοποίησης των μεταναστών για την κάλυψη των «πιεστικών» αναγκών στην αγορά εργασίας”.

Ο ίδιος ανέφερε ότι στην χώρα μας υπάρχουν πολύ μεγάλες ανάγκες σε εργατικό δυναμικό.

Ο υπουργός δήλωσε ότι “το πρόγραμμα θα στοχεύσει σε περίπου 300.000 μετανάστες που δεν έχουν χαρτιά ή των οποίων οι άδειες παραμονής έχουν λήξει, ώστε να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των οξυμένων ελλείψεων στη γεωργία, τις κατασκευές και τον τουρισμό”.

«Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε νέα κίνητρα για περαιτέρω παράνομες μεταναστευτικές ροές, διότι αυτός είναι ο κίνδυνος», δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης. « Από την άλλη, θέλουμε να πάμε από το μαύρο στο άσπρο. Θέλουμε να υπάρξει δημόσια τάξη και ευταξία στην Ελλάδα, να ξέρουμε ακριβώς ποιοι είναι εδώ.

Υπάρχουν πολλοί πολίτες όμως στην χώρα μας που έχουν τις αντιρρήσεις τους:

Το πρόβλημα στην Ελλάδα, δεν είναι μόνο η ώθηση μεταναστών σε εργάτες γης, αλλά η πιστοποίηση του ποινικού μητρώου χιλιάδων ανθρώπων, για τους οποίους δεν γνωρίζουμε  πόσοι και ποιοι διώκονται, και για ποια αδικήματα στις χώρες τους, αφού τα χαρτιά τους τα έσκισαν κατά την είσοδο στην χώρα μας.

Επίσης, το έτερο επικίνδυνο ζήτημα, είναι η δημιουργία γκέτο εντός χώρας και φιλονικίες μεταξύ τους, είτε για θρησκευτικούς, είτε για εθνοτικούς λόγους, κάτι που θα φορτώσει υπέρογκα τις αρχές ασφαλείας στην χώρα.

https://www.pentapostagma.gr/